Grafiskt element

Vårt grafiska element symboliserar människor som reser och deras resväg. Några går på, några går av, någons resa slutar och någons fortsätter. Den anspelar på samarbete, service och inkludering.

Vi tar oss gemensamt framåt. Formen strävar framåt och överlappningarna ger en känsla av att vi gör det tillsammans. Vägen kan se olika ut men Bergkvarabuss är tillsammans med dig hela vägen – därav vår tagline ”Tillsammans hela vägen”.

Det grafiska elementet förstärker den förflyttning vi eftersträvar med vårt varumärkesarbete där vi vill gå från bussar till anställda och från produkter till kunder.

Användning
Elementet ger många möjligheter där den kan användas i sin helhet eller som ett utsnitt. Den kan vara rakare eller böjligare beroende på situation. Den visas aldrig med ett början eller ett slut utan den är ständigt flödande. På fotografier används det förenklade enfärgade elementet och det kan vävas in i bilderna för att förstärka vår tagline. Du kan ladda ner våra grafiska element här.

En ljusare variant av elementet används endast i undantagsfall då bakgrunden måste vara mörk. Till exempel på mörkblå bilar/bussar.

På fotografier används ett enfärgat vitt element. Elementet kan vävas in i bilden, se exempel nedan. Behöver du använda detta elementet kontakt kommunkationsavdelningen så hjälper dom dig.